08 – 519 70 183

Animerad reklamfilm som fångar uppmärksamhet… förklarar ditt budskap på ett personligt sätt… och skapar en känslomässig koppling till din perfekta kund

Från idé till färdig reklamfilm – vi sköter hela processen. Alltid fast pris, tydlig process och 100+ filmer skapade till nöjda kunder i Sverige. Vi garanterar att du också blir nöjd, annars får du pengarna tillbaka.
 
 
 
 
R
Förklara vad du gör snabbt och tydligt
R
Fånga uppmärksamhet och öka din konvertering
R
Stå ut från dina konkurrenter och bli ihågkommen
R
Utbilda kunden och minska kundsupport
Över 100 filmer skapade – vill du få vår nästa?

Just nu endast 6700 kr för 30 sekunder (tidigare 15 000 kr)

Över 100 filmer skapade till både små lokala företag och större välkända företag
En reklamfilm för endast 6700 kr? Hur är det möjligt?

Under våra första 5 år i branschen sålde vi endast filmer för 15 000 – 50 000 kr. Men vi har nu insett att många företag önskar enklare och mer prisvärda alternativ. För att kunna erbjuda ett lägre pris har vi byggt upp ett bibliotek av illustrationer och animeringseffekter som vi kan återanvända. Vi har därmed kortat ner vår produktionstid med flera dagar och det gör att vi kan erbjuda helt fantastiskt bra priser!

Vill du köpa en film med 100% unika illustrationer eller avancerad animering så gäller vårt vanliga pris på minst 15 000 kr för 30 sekunder. Illustrationerna har exakt samma kvalité oavsett. Den enda skillnaden är alltså om de är helt unika eller inte. Oavsett vad du beställer så får du en film som är anpassad för att passa just ditt företag. Dina färger, din stil.

”Detta är perfekt för dig som inte kräver något avancerat. Du vill ha en enkel, snygg film som förklarar din produkt helt enkelt!”

Filmen vi skapade för EverydayPlus har 1 034 817+ visningar…vi vet hur man fångar uppmärksamhet

Om du inte fångar uppmärksamhet så är det som att du inte finns. Det spelar ingen roll hur bra produkt eller tjänst du har. Många bra företag har gått i konkurs eftersom de inte accepterat detta. Hos oss är du i goda händer. Vi hjälper dig att synas.

Hos oss köper du inte bara en film…hos oss får du en komplett videostrategi som ser du till att får den uppmärksamhet du förtjänar. Med miljoner möjliga tittare bara i Sverige finns det nästan inga gränser för hur långt din film kan nå.

”Tack för feedbacken! Jag är väldigt nöjd över filmerna förresten!”

Fredrik Johansson
VD, EverydayPlus

Animerad reklamfilm förklarar och engagerar bättre än text

En animerad reklamfilm förklarar och säljer in din produkt eller tjänst på ett snabbt och underhållande sätt och skapar ett större intresse hos dina potentiella kunder

Besökare stannar 2,6 gånger längre på sidor som har en film.  Ju längre dina besökare stannar… desto bättre chans har du att övertyga dem att bli kund hos dig.

Studier visar 68% ökning i minnesförmåga. Om du bara stimulerar hörseln minns vi endast 10% av informationen. Men när du stimulerar både hörseln och synen så minns vi hela 68%. Hur många kunder kan du få om ingen kommer ihåg dig?

z
Du står ut från konkurrensen och framstår som mer professionell. Istället för att bara använda text och bilder på din hemsida så kan du fånga uppmärksamheten på ett helt annat sätt med en animerad reklamfilm.

Om du vill få fler leads från din hemsida… prova reklamfilm! Många företag som har börjat använda reklamfilm har sett en stabil ökning av deras konvertering. Investera i en film som betalar sig själv genom att ge dig fler kunder.

När du beställer en animerad reklamfilm från oss blir den klar på runt 3-4 veckor. Den levereras i FULL-HD, redo att användas i din marknadsföring. Vi sköter hela processen och du behöver endast lägga max 60 minuter av din tid för att ge feedback. Smidigt va?

Några kundomdömen
Över 100 företag runtom i hela Sverige anlitar oss för att göra deras filmer

    Oliwer Cedergren

     @Bostadsbolaget

”Smart Reklamfilm gav utmärkt service genom hela projektet. Snabba återkopplingar, bra arbetsprocess och snyggt slutresultat.”

Spara

    Patrik Nilsson

     @Företagande.se

”Proffsigt bemötande och filmen de tog fram överträffade våra förväntningar.”

Spara

    Jonatan Viström

      @50lappen

“Resultatet blev över förväntan. Smart Reklamfilm var även duktiga på att hålla oss informerade under arbetets gång. Vilket vi uppskattade mycket.”

Spara

    Patric Lindman

     @OnlineDiet

“OnlineDiet tog kontakt med Smart Reklamfilm för att vi behövde öka omsättningen och antalet nya kunder. Från prisförslag till slutprodukt har vi blivit väl informerade om varje steg och kunnat vart med och påverkat, det uppskattade vi! Slutresultatet blev fantastiskt och vi rekommenderar alla att använda Smart Reklamfilm för att kunden ska få en kortare väg till köpknappen!”

Spara

Robert Svantesson

      @Mowin

Mycket positivt överaskade, riktigt bra kontakt, lät oss följa med under uppbyggnaden med justeringar och det blev bättre än vad vi hade väntat oss. Vi kommer komma tillbaka.”

Spara

Här kan du se några fler exempel på filmer vi gjort
30 SEKUNDER
 
 
 
60 SEKUNDER
 
 
 
90 SEKUNDER
 
 
 
Hur lång bör en film vara?

Om man stirrar sig blind på dessa siffror nedan…så kan man lätt tro att en kortare film är bättre. Du har kanske även hört att ”folk tittar inte på långa videor” (dessa uttalanden är baserade på liknande statistik). Det stämmer inte riktigt. Men det är ju inte ditt fel att andra gett dig fel information. Faktum är att längre filmer är bättre eftersom de oftast genererar fler kunder. Färre tittar på hela filmen, men fler köper. Vad väljer du? Tittare eller köpare?

Att göra en film kortare bara för att få fler att se hela är lite som att skjuta sig själv i foten. Om de inte är tillräckligt intresserade att de ser en film på 90 sekunder så är dem inga köpare heller. Om du kortar ner ditt budskap för de som ändå inte kommer köpa så knuffar du också bort de som är intresserade på riktigt och ville veta mer.

”If you try pleasing everyone, you’ll end up pleasing no one”.

Men om du kan säga allt du vill få sagt på 30 sekunder, då ska du inte göra filmen längre. Varje sekund av din film måste vara relevant och ha ett syfte. Det går inte att fylla den med fluff bara för att göra den längre, det funkar inte.

”Ju kortare film, desto fler tittar på hela…men de ser också bara ett förkortat budskap som oftast inte är tillräckligt lockande för att få så som många som möjligt att köpa.”

Pengarna tillbaka om du inte blir nöjd
När du beställer en film ingår 3 kostnadsfria ändringar under varje del av processen. Om du ändå av någon anledning inte skulle bli nöjd så du får helt enkelt tillbaka 100% av det du betalat. Hos oss är det riskfritt att beställa reklamfilm. Nöjd eller pengarna tillbaka.
Undersökningar visar att företag som använder film växer snabbare och ökar sin vinstmarginal

Enligt analysfirman Aberdeen är fördelarna med att använda film obestridliga. Nedanstående siffror visar skillnaden för företag som använder film jämfört med de företag som inte gör det.

%

50% större ökning av bolagets omsättningstillväxt

%

40% större minskning av kundförvärvskostnader

%

26% större ökning av vinstmarginalen
FRÅN IDÈ till FÄRDIG FILM
Hur ser processen ut?

Alla våra reklamfilmer skapas genom en enkel och smidig process i 4 tydliga steg. Du får vara med och ge feedback under varje steg, så att inga överraskningar sker i slutet. Det brukar ta ungefär 60 minuter av kundens tid från beställning till färdig film. Hela processen tar oftast mellan 3-4 veckor.

1. MANUS & STORY

Efter en kreativ brief skriver professionell copywriter ett manus och gör revisioner tills att du tycker att manuset är perfekt. Efter att manuset är klart tar vi fram en storyboard som visar vad som ska lyftas fram visuellt i filmen.

2. RÖSTINSPELNING

Vi har en stor kollektion av röster att välja mellan. Unga och gamla, män och kvinnor. Svenska samt andra språk. Vald artist spelar in din voice over i en professionell studio.

3. ILLUSTRATIONER

Vi följer storyboard och tar fram alla illustrationer, scen för scen. Det anpassas enligt dina grafiska önskemål och vi gör ändringar enligt din feedback.

4. ANIMERING & LJUD

Nu tar vi alla illustrationer och gör dem till en rörlig film. Vi gör ändringar baserade på din feedback samt lägger till passande bakgrundsmusik och ljudeffekter.
Vad krävs av mig som beställare?
Det enda vi behöver från dig är att du fyller i vårt brief (ca 10 frågor), skickar över din logotyp och sedan lägger ca 30 minuter på att ge oss feedback under processen. Vi sköter resten. Smidigt va?
Vill du också få en kalasbra animerad reklamfilm som våra 100+ nöjda kunder har fått?
Beställ din reklamfilm idag och få den levererad inom 3-4 veckor. Du får vara med under hela processen och ge feedback. Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka.
SCHYSSTA PRISER
Tydliga och fasta priser baserade på längd
N

Personlig Projektledare

N

Manus & Storyboard

N

Voice Over (Inspelad Röst)

N

Illustrationer & Animering

N

Musik & Ljudeffekter

N

3 Gratis Ändringar

UPP TILL 30 SEKUNDER
Presentera ett enkelt erbjudande eller använd som en del i en serie av flera filmer.
6700 kr
LÄGG TILL ENGELSK VERSION FÖR 3000 KR EXTRA
UPP TILL 60 SEKUNDER
En tydlig film med problem och några köpargument (detta är den vanligaste längden).
11 900 kr
(Spara 1500 kr)
LÄGG TILL ENGELSK VERSION FÖR 6000 KR EXTRA
UPP TILL 90 SEKUNDER
Få med flera problem och argument för att verkligen sälja in din produkt (oftast det bästa valet).
17 900 kr
(Spara 2200 kr)
LÄGG TILL ENGELSK VERSION FÖR 9000 KR EXTRA
Vill du få ännu bättre pris? Beställ 3 eller fler filmer samtidigt och få 10% rabatt
BONUS! Beställ nu och få tillgång till vårt optimerade trafiksystem som garanterar visningar från din målgrupp – helt gratis!
  • Få tillgång till vår exakta strategi utvecklad av ett SEO-proffs för att få din film att ranka på Youtube och Google inom 14 dagar!
  • Upptäck vår hemliga metod för att få tusentals visningar från just din målgrupp på Facebook, för bara några kronor.

Bonus: Få en film för er Facebook sida helt utan kostnad (värde 2900 kr).

Använd en film istället för en cover-bild!

BONUS! Beställ idag och få tillgång till vårt optimerade trafiksystem som garanterar minst 500 äkta visningar från din målgrupp – helt gratis!

Det kan vara svårt att komma igång och få visningar. För att göra det extra enkelt för dig att komma igång erbjuder vi att ta ansvar för dina första 500 visningar. Vi skickar riktiga visningar från DIN målgrupp. Hur många kunder kan du få genom dessa visningar? Det kan vi inte säga. Men visst finns det en stor chans att få några extra kunder om 500 personer ser din film, eller hur?

Ja tack, jag vill beställa en eller flera reklamfilmer för endast 6700 kr per 30 sekunder!

Jag får uppdateringar varje vecka och min feedback styr hur projektet utvecklas. Jag får också önska tre ändringar utan extra kostnad under varje del av processen. Om jag inte blir nöjd får jag pengarna tillbaka. När jag betalat slutfakturan är det jag som äger filmen och får göra vad jag vill med den. Inga extra utgifter tillkommer. Normal leveranstid är 3-4 veckor. När jag beställer idag får jag också en bonus!
Allt detta ingår i min beställning:
N

Personlig Projektledare

N

Manus & Storyboard

N

Voice Over (Inspelad Röst)

N

Illustrationer & Animering

N

Musik & Ljudeffekter

N

3 Gratis Ändringar

N

Nöjd-Kund-Garanti

N

BONUS - Trafiksystem för garanterade visningar

Lägg din beställning här

Fyll i formuläret nedan för att beställa. Vår projektledare Henrik kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att svara på eventuella frågor och köra igång projektet.

 

Vi kommer alltså INTE börja med filmen innan vi pratat med dig. Betalning sker via fakturering (priser är exkl. moms).

 

Önskad längd (kan ändras senare)

1 + 6 =

FAQ
Har du en fråga innan du beställer? Kolla om du hittar svaret här

Om du inte hittar svaret nedan kan du kontakta oss genom att använda chattfunktionen till höger eller på 021 – 495 03 04

Vad händer vid beställning?

När du beställer blir du kontaktad av oss inom kort för att bekräfta beställningen och påbörja manuset. Betalning sker via fakturering. 50% faktureras i förskott och resterande 50% när filmen är färdig och godkänd av dig.

Hur lång tid tar det innan min film är klar?


Normalt 3-4 veckor. Denna uppskattning är baserad på 24h svarstid från dig när vi ber om feedback. Det kan gå snabbare, det kan gå långsammare.

Äger jag filmen efter den är klar?

Ja, du äger filmen och får göra vad du önskar med den. Det enda du inte får göra är att visa den på TV om du inte köpt rättigheter för det först.

Ingår manus och röst eller måste jag fixa det själv?


Det ingår. Vi sköter hela processen från idé till färdig film. Processen består av följande: manus, storyboard, voice over, illustrationer, animering, bakgrundsmusik och ljudeffekter.

Vad händer om jag vill ändra något?Under projektets gång ingår obegränsat antal kostnadsfria ändringar för manuset och sedan ingår 3 kostnadsfria ändringar för resterande delar av processen. Du behöver inte vara orolig för att inte bli nöjd, vi ser alltid till att du får det du är ute efter. Blir du ändå inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Om du önskar ändringar efter att filmen är klar så kan vi göra det enkelt och snabbt mot en ersättning på 500 kr/h.

Sedan 2012 har vi jobbat med animerad reklamfilm och gjort över 100 filmer till företag i många olika branscher, runtom i hela Sverige. Beställ din animerade reklamfilm idag och förklara vad du gör snabbt och tydligt på ett underhållande sätt.

Vill du ringa och beställa?

08 – 519 70 183

Hitta oss på sociala medier