Start     Pris & Exempel     Kundomdömen     Process     Om oss     Beställ

VILL DU PRATA FILM? 08 – 519 70 183

PASSA PÅ!

Fånga uppmärksamhet för ditt företag med en reklamfilm för 3997 kr

Vi skriver ett manus, köper in professionella videoklipp eller använder dina produktbilder samt animerar text och din logotyp. Färdig film på bara 11 dagar – för endast 3997 kr. Betala bara om du blir 100% nöjd. Låter det schysst?

SE NÅGRA EXEMPEL HÄR

Passar reklamfilm verkligen för ditt företag?

Kort svar: JA. Vi har gjort filmer åt företag inom alla tänkbara branscher. Från advokater, till flyttfirmor, till mjukvaruföretag, till e-handlare. Alla gillar att titta på film, även din målgrupp, oavsett bransch och oavsett om du säljer en produkt eller tjänst. Reklamfilmer är inte bara för TV längre. De passar perfekt på sociala medier, som annonser på webben, digitala annonsskyltar på stan, på din hemsida, eller på mässor. Möjligheterna finns överallt.

Hur kan ni erbjuda dessa filmer för bara 3997 kr?

Bra fråga. Om du köper en reklamfilm som ska spelas in, så kostar det normalt 40 000 – 200 000 kr.  Men vi kan erbjuda samma kvalité för bara 3997 kr genom att vi köper in färdiga videoklipp istället för att filma själva. Vi har tillgång till över en miljon inspelade videoklipp att använda för dina reklamfilmer, så det finns alltid något som passar just dig.  Grovjobbet är alltså redan gjort, därför kan vi erbjuda otroligt prisvärda reklamfilmer. Nu kan du få en reklamfilm som håller lika hög kvalité som dem du ser på TV från storföretagen… och bara betala en bråkdel.

Hur ska man använda en reklamfilm utan TV?

En reklamfilm kan du använda i en videoannons på exempelvis Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube. Både som första kontakt med din målgrupp och som retargeting (dvs annonser som visas för tidigare besökare). Du kan även använda reklamfilm direkt på din hemsida, för att sälja in en specifik produkt, tjänst eller ett aktuellt erbjudande.

Pris, tillval och fler exempel

Grundpris: 3997 kr

Upp till 30 sekunder lång reklamfilm

Detta ingår

Manus, storyboard, videoklipp, animering av text och logotyp samt musik. Även licens för betald webbmedia ingår. Ingen filminspelning ingår, vi använder färdiga klipp eller produktbilder.

Möjliga tillval

Röst: +1000 kr
A/B split test: +500 kr/st
Ett extra språk: +1000 kr
Extra format för Instagram: +1000 kr
Expressleverans (5 dagar): +1500 kr
15 sekunder extra längd: +2000 kr

Beställ 5 filmer eller fler samtidigt så får du var 5:e film helt gratis

Perfekt för att marknadsföra flera olika erbjudanden

Vill du lägga en beställning?

Beställ din film idag och få den levererad inom 14 dagar. Helt nöjd eller pengarna tillbaka.

Undersökningar visar att företag som använder film växer snabbare och ökar sin vinstmarginal

Enligt analysfirman Aberdeen är fördelarna med att använda film obestridliga. Nedanstående siffror visar skillnaden för företag som använder film jämfört med de företag som inte gör det.

%

50% större ökning av företagets omsättningstillväxt

%

40% större minskning av kundförvärvskostnader

%

26% större ökning av företagets vinstmarginal

Vad säger våra kunder om oss?

Vi har fått möjligheten att jobba med riktigt grymma företag och vi gör allt för att vinna deras långsiktiga förtroende. Här är några av dem…

"Snabba återkopplingar, bra arbetsprocess och snyggt slutresultat"

”Smart Reklamfilm gav utmärkt service genom hela projektet. Snabba återkopplingar, bra arbetsprocess och snyggt slutresultat.”

Oliwer Cedergren, Göteborgs Stad

”Proffsigt bemötande och filmen de tog fram överträffade våra förväntningar.”

Patrik Nilsson, Företagande.se

"De klara filmerna blev klockrena"

”Smart Reklamfilm har en process som identifierar och förtydligar budskapet vilket gör det blir enklare för kunden att förstå hur våra produkter fungerar. De klara filmerna blev klockrena och uppskattas av alla som ser dem, ett välkommet tillskott för ökad konvertering. Tack för allt Smart Reklamfilm.”

Gillsoft AB

“Resultatet blev över förväntan. Smart Reklamfilm var även duktiga på att hålla oss informerade under arbetets gång. Vilket vi uppskattade mycket.”

Jonatan Viström, 50lappen.se

"Vi ger betyget 5+ stjärnor"

”Vi på Flyttkillarna AB rekommenderar gärna Smart reklamfilm. Dom hade en produktions tid på ca 3-4 veckor men vi hade bråttom så vi ville ha den snabbare. Henrik på Smart reklamfilm löste hela processen på halva tiden och gjorde dessutom en produktion som vi är mer än nöjda med.

Vi kom även in med en sen ändring när produktionen var klar, detta löste Henrik utan extra kostnad. Vilket gör att vi ger betyget 5+ stjärnor.”

Flyttkillarna AB

Mycket positivt överaskade, riktigt bra kontakt, lät oss följa med under uppbyggnaden med justeringar och det blev bättre än vad vi hade väntat oss. Vi kommer komma tillbaka.”

Robert Svantesson, Mowin

"Vi rekommenderar alla att använda Smart Reklamfilm"

“OnlineDiet tog kontakt med Smart Reklamfilm för att vi behövde öka omsättningen och antalet nya kunder. Från prisförslag till slutprodukt har vi blivit väl informerade om varje steg och kunnat vart med och påverkat, det uppskattade vi!

Slutresultatet blev fantastiskt och vi rekommenderar alla att använda Smart Reklamfilm för att kunden ska få en kortare väg till köpknappen!”

Patric Lindman, OnlineDiet

Ring oss direkt

08 – 519 70 183

Vill du att vi ringer upp dig?

Om oss & våra filmer

Vi har sedan 2012 hjälpt många företag från alla Sveriges hörn med att skapa korta, engagerande filmer som fångar uppmärksamhet, förklarar och skapar intresse.

Tack vare vår långa erfarenhet och optimerade arbetsprocesser kan vi göra riktigt bra filmer på kort tid, vilket gör att du inte behöver betala 40-80 tkr som hos vissa andra, utan att tumma på kvalitén.

Från idé till färdig reklamfilm – vi sköter alla delar och levererar en färdig film som du sedan äger. Våra priser är alltid fasta, vår process är tydlig och vi ger oss inte förrän du är 100% nöjd. 

Vi lägger alltid stor vikt i att göra hela processen så smidig som möjligt för dig. Hela projektet tar behöver inte ta mer än 60 minuter av din tid.

Här är vi som gör din film

Henrik
Copy & projektledare
David
Illustratör & animerare
Sara
Illustratör & animerare

Vår process i fyra enkla steg

Först får du svara på några frågor som ger oss det underlag vi behöver för att kunna ge ett förslag på manus, sedan följer vi stegen nedan. Du får hela tiden uppdateringar och vi gör ändringar enligt dina önskemål. Du får fria ändringar när vi skriver manuset.

Steg 1

Manus

Efter vi pratat ihop oss skriver vi ett förslag på både manus och en storyboard – vi ändrar tills att du är nöjd

Steg 2

Videoklipp

Vi hittar passande videoklipp och skapar ett förslag som du får ge feedback på – du får även önska ändringar tre gånger 

Steg 3

Röst

Om du väljer att betala extra för att lägga till en röst så spelar vald artist in manuset i en studio – en ändring ingår

Steg 4

Leverans

Vi lägger in eventuell röst samt och exporterar den färdiga filmen i hög upplösning i önskat format (normalt 16:9)

Du kan sova lugnt…

Helt nöjd eller slipp betala

Vi tycker att alla som beställer en film ska bli helt nöjda, därför erbjuder vi en nöjd-kund-garanti.

Det betyder att om du inte är nöjd efter att vi har visat första versionen av din reklamfilm (innan eventuell inspelning av röst) så har du möjligheten att avbryta projektet direkt utan att behöva betala något.

Ja tack, jag vill beställa en eller flera reklamfilmer från endast 3997 kr per 30 sekunder

Jag får uppdateringar varje vecka och min feedback styr hur projektet utvecklas. Jag får också önska tre ändringar utan extra kostnad under varje del av processen. Om jag inte blir nöjd behöver jag inte betala. När jag betalat slutfakturan är det jag som äger filmen och får göra vad jag vill med den (förutom sända på TV). Inga extra kostnader tillkommer. Normal leveranstid är 14 dagar.
Detta ingår alltid (oavsett tillval):
N

Manus & storyboard

N

Videoklipp & animering av text + logotyp

N

3 kostnadsfria ändringar

N

Rättighet att använda filmen i betald media (förutom TV)

N

Garanti – betala bara om du blir nöjd

Lägg din beställning här
Fyll i formuläret nedan för att beställa. Vår projektledare Henrik kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att svara på eventuella frågor och köra igång projektet.
Vi kommer alltså INTE börja med filmen innan vi pratat med dig. Betalning sker via fakturering (50% vid projektstart, 50% vid leverans). Avbrutna beställningar faktureras 500 kr pga administrativt arbete.

Tillval (valfritt)

Läs vår integritetspolicy för att se hur vi hanterar personuppgifter
FAQ

Har du en fråga innan du beställer? Kolla om du hittar svaret här

Om du inte hittar svaret nedan kan du kontakta oss genom att använda chattfunktionen till höger eller på 08 – 519 70 183

Hur levereras filmen och i vilket format?

Vi skickar över färdig film i mp4, med formatet 1280x720p, 16:9 (en vanlig rektangel). Om du önskar få filmen i fler format tillkommer en extra kostnad för detta.

Vad händer vid beställning?

När du beställer blir du kontaktad av oss inom kort för att bekräfta beställningen och påbörja manuset. Betalning sker via fakturering. 50% faktureras i förskott och resterande 50% när filmen är färdig och godkänd av dig.

Hur lång tid tar det innan min film är klar?


14 dagar för reklamfilm med videoklipp, 21 dagar för reklamfilm med tecknade illustrationer. Denna uppskattning är baserad på 24h svarstid från dig när vi ber om feedback. Det kan gå snabbare, det kan gå långsammare.

Kan ni lägga in mina produktbilder i filmen?

Ja, det går bra. Vi har gjort flera filmer där vi kombinerar rörliga klipp med produktbilder, det funkar kanon.

Äger jag filmen efter den är klar?

Ja, du äger filmen och får göra vad du önskar med den. Det enda du inte får göra är att visa den på TV om du inte köpt rättigheter för det först (fråga oss om pris för det).

Ingår manus och röst eller måste jag fixa det själv?


Manus ingår. Röst kostar 1000 kr extra.

Vad händer om jag vill ändra något?Under projektets gång ingår obegränsat antal kostnadsfria ändringar för manuset och sedan ingår 3 kostnadsfria ändringar för resterande delar av processen. Du behöver inte vara orolig för att inte bli nöjd, vi ser alltid till att du får det du är ute efter. Blir du ändå inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Om du önskar ändringar efter att filmen är klar så kan vi göra det enkelt och snabbt mot en ersättning på 800 kr/h.